30 Mart 2014 Pazar

Loreal Paris Perfect Clean Peeling - Pürüzsüz Doku-


Aslında elimdekiler bitene kadar temizleyici ürün almama kararı almıştım. Burnum minik minik soyulmaya başlayınca (ki bunda kullandığım Neostrata Losyon'un etkisi büyük) peeling özellikli bir temizleyici almaya karar verdim. Daha öncede minik temizleme pedleriyle dikkatimi çeken Loreal'e karar verdim. 

Ürün minik temizleme pediyle birlikte satılıyor, kesin bu dandik bir şeydir 2 yıkamada çöpü boylar diye düşündüm alırken ama beklediğimden iyi çıktı. Hem güzel temizliyor hem de minik minik masaj yaparak cildi canlandırıyor. Peeling tanecikleri çok sert değil yumuşak yapıda bu yüzden cildinizi çizmiyor ve çok gerginlik hissi yaratmıyor. Çok derinlemesine peeling etkisi arayanlar için uygun bir ürün değil ama benim gibi hafif bir etki isteyen cildi çok çizmesin diyenler için önerebileceğim bir ürün.

Vaatleri yukarıda görebileceğiniz gibi: tıkanmış gözenekleri temizler, ciltteki pürüzleri ortadan kaldırır, cildi yumuşatır. Bu vaatlerden hangilerini gerçekleştiriyor derseniz. Cildi derinlemesine temizler kısmına katılıyorum. Normal jellerle temizlediğimde tonikle silerken bir miktar kir hala pamuğa gelirdi. Ama peelingden sonra tonikle sildiğimde pamuk tertemizdi. Cildi yumuşatır kısmına da katılıyorum, daha önce kullandığım peelinglerde bir gerginlik hissediyordum ama bunla yıkadıktan sonra sanki krem sürmüşüm gibi yumuşacık oldu. Bir de çok net bir şekilde kayısı kokusu geliyor ama hiç bir yerinde kayısı esaslı olduğu yazmıyor. İçindekiler bölümünde sadece parfüm yazıyor. Kayısı kokusunu sevmeyenler için eksi bir özellik olabilir o yüzden bahsetmek istedim.
Üründen iyi izlenimler aldım, severek kullanacağım. Bitince kesin yeni bir şeyler denerim ama hafif bir peeling aradığımda hep aklımda olacak. Fiyat olarak  indirimde 10 - 15 tl arasında bulabilirsiniz. 

2 yorum:

  1. Alice''in blogunda gordum cok guz3l makyaj oleksiyonun var. Odanda harika gozukuyor bir ara resimlersen sevinirim eger ozel degils3e :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim koleksiyon denilecek kadar değil, az ama bana yetiyor:))

      Sil