22 Mart 2014 Cumartesi

İşte Aseton Budur: Benri Koyu Renk Ojeler İçin


Merhabalar, önceden kullandığım aseton beni deli ettiği için Benri Koyu Renk Ojeler İçin Asetonu kullanınca bu kadar kısa sürede çıkarması mucize gibi geldi:) Artık koyu, açık fark etmez hep bunu kullanacağım. 
Asetondan beklediğimiz çok fazla çaba sarfetmeden ojemizi çıkarması ama genelde koyu renk ve simli ojelerde pamuğu delicesine sürerek tırnaklarımıza zarar veriyoruz. Benri'nin bu ürününde çok fazla çaba sarf etmenize gerek yok. 

Pamuğu 2 sefer tırnağınızın üzerinden geçirdiğiniz de ojeyi temizliyor çok az kenarlarda kalıyor bunun içinde tüm tırnaklarımı temizledikten sonra yeni bir pamuğa çok az aseton dökerek kenarlarını temizliyorum. Simli ojelerde normal asetonları bir dakika kadar tırnağın üzerinde bekleterek yumuşatık çıkarıyordum. Hem vakit hem de pamuk kaybı oluyordu. Benri'yi 10 saniye kadar bekletince simli ojelerde de işe yarıyor. 
Tırnağı çok kurutmuyor ve rengini sarartmıyor. Fotoğrafta gördüğünüz 10 gündür bakım yapılmamış tırnaklarım. Sadece boyunu kısalttım, normalde üstünü de törpülerdim. Bu sürede 2 günde bir oje değiştirdim ve bu asetonla sildim ve tırnaklarımın rengi hala normal, kurutmada yapmadı.
Sonuçtan memnunum ve aseton arayanlara tavsiye ederim;)

4 yorum:

  1. Asetonu deneme isteği uyandı bende şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis falan uğrarsan bir al dene bence memnun kalacaksın:))

      Sil
  2. Gelcekten iyiyi cikartiyor mus koyu oceleri. Keske almanyada da satilsan. BElki bir daha ki sefere (türkiyeye gelince) gratis den alirim ondan :)

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de almanyada ki bir sürü ürün burda olsa diyoruz seni çok iyi anlıyorum:))

      Sil