13 Şubat 2014 Perşembe

Nivea Q10 Plus Reshaping Cream: Nivea Sıkılaştırıcı Krem


Merhabalar, baktım hep yüz ve saç bakımından gidiyorum biraz da vücut için kullandığım ürünlerden bahsedeyim dedim. Öncelikle ürünün kendi sitesindeki bahsedilen vaatlerini görelim: 
"Zaman geçtikçe cildin doğal yapısında bulunan Q10 seviyesi düşer ve cilt sıkılığını kaybeder. NIVEA Q10 Plus Reshaping Cream ciltteki Q10 seviyesini artırarak bel, kalça ve basen bölgenizi yeniden şekle sokar.

Her zaman şekillendirici, gerginleştirici, selülit yok edici gibi ürünlerden çok mucizevi etki beklememek gerekiyor. Bu ürünlerin püf noktası sürerken masaj yapmanız aslında, masajla oradaki kan dokusunu harekete geçirip daha hızlandırıyorsunuz, eğer bunu düzenli yaparsanız da sadece o bölgeye bölgesel spor hareketi yaptırmış oluyorsunuz. Böylece oradaki kaslar gelişiyor ve daha sıkı bir görüntüye kavuşuyor. Yani siz siz olun bu ürünleri "Sürdüm bitti. Eee hani sıkılaşma?" gibi bir beklenti içinde kullanmayın. Eğer cidden ürünün faydasını görmek istiyorsanız günde 2 sefer düzenli masajla sürdüğünüz de farkı hissedeceksiniz.


Ben de düzenli kullanmayanlardanım aslında 2 gün de bir de bir düzen ama yeterli değil:) Genelde banyodan çıktıktan sonra uyguluyorum, hatta hep bunu yapamıyorum başka bir ürün daha kullanıyorum artık o gün hangisi canım isterse:) Daha çok önlem amaçlı kullandığım için sorun olmuyor.
Yoğun bir yapısı var, az bir miktarla geniş bir alana sürebilirsiniz. Sürdüğünüz de hafif bir ferahlama hissi veriyor. Kokusu klasik nivea kremler gibi, sürme ve masaj işlemi bitince cildiniz kadifemsi bir yumuşaklığa kavuşuyor ve bu ertesi güne kadar devam ediyor. 
Kısaca sporla, masajla uygularsanız harika bir sıkılaşma vereceği kesin ama ben uğraşmam öle şeylerle derseniz tavsiye etmem. Ya da ilersi için önlem olarak kullanabilirsiniz:)

4 yorum:

  1. Bugüne kadar hiçbir kremden tam anlamıyla randıman alamadım çoğunlukla satış politikası sizi takip ediyorum bana da beklerim
    sevgiler :)
    www.pisimel.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu ürünlerden çok etki beklemek lazım genelde tedbir ve nemlendirme amaçlı kullanınca sanırım işe yarıyor yaa diye hissediyorum:))
      Blogunuzu çok beğendim hemen izledim ben de:))

      Sil
  2. bugün baktım kararsız kaldım alıp almamakta, ben de tembellerdenim, anca banyodan banyoya, ona da üşenmezsem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıkılaştırıcı etkisini unutup güzel nemlendiriyor ve kalıcı bir kadifemsi his bırakıyor diye alınabilir yoksa ben de 2 gün de bir anca:))

      Sil