17 Şubat 2014 Pazartesi

Alışveriş: Biraz Gratis, Biraz Avon


Şubat ayı Sevgililer Günü dolayısıyla bol indirim olduğu bir ay oldu ki önümüzdeki ayda Kadınlar Günü dolayısıyla bol bol indirim göreceğiz. O yüzden bu ay gratis ve watsonsa girmeyecektim, önümüzde ki aya bırakmıştım söz de ama dayanamadım bir bakayım diye girdim yine eli dolu çıktım. 

  • Dirty Works, Gratis'in yeni getirdiği yeni markalardan. Geçen ay yeni olduğu için indirimdeydi bu ay Sevgililer günü için %40 indirimde, ee önümüzdeki ay da büyük ihtimal indirim de olacak. Bu marka normal satış yüzü göremeyecek sanırım:)) Tabi bu en çok bize yarayacak, diğer ürünlerini de deneme fırsatımız olacak. Bu üçlü banyo seti (bodywash, bodyscrub ve bodybutter) normalde 25 tl'ydi ama indirimli fiyatıyla 15 tl'ye gelmiş oldu. Kullandıktan sonra yorumlayacağım.
  • Eklips Kozmetik Çantası'nın içinde bir de fırça takımı var ama çok iyi şeyler değil, ruj ve far fırçalarını kullanırım ama diğerlerini başka amaçlar için değerlendiririm. Bu sette ntormalde 14 tl, indirimle 8 tl gibi rakama geliyor olması lazım. Çantalarım için minik bir çanta düzenleyiciye ihtiyacım vardı, bunu o amaçla aldım. Onun için de bir yazı gelecek.
  • Diğerleri ufak tefek şeyler, mavi oaln Ekilips pedikür seti 4 tl, Sniff kağıt mendil (sırf notalı olduğ için aldım) indirimle 1 tl, Absolute Feminen Mendiller indirimle yaklaşık 2.50 tl'ye geldi normalde Avon'un kini kullanıyorum başka bir markanınkinin ilk defa deneyeceğim bakalım hassas mevzular bunlar:P Benri kağıt sabunu da yine çanta da taşımalık aldım, sabunun olmadığı mekanlarda işe yarıyorlar. 
  • 30 tl üzeri alışverişte Theramed Diş macunu 5 tl'ye düşüyordu onu da ekledim son olarak kasada ve çok iktiyaç dolu (!) alışverişim böylece bitti.

Ve bunlar da Avon alışverişim:P Hepsi benim değil tabiki... Eskiden beri çevremde Avon satan birileri mutlaka oluyordu ve bir şekilde her ay katalogu görüyordum ama son bir senedir Avon satan birilerini olmadı. Sonra internetten kataloguna bakayım dedim ve almak istediğim bir sürü ürün çıktı, ben de en iyisi kendim üye olayım hem temsilci fiyatıyla alırım diye 3-4 ay önce üye oldum. Bu işte baya zararlı çıktım çünkü katalog elimde olunca hepsini alasım geliyor:P 

Bunlar yukarıdaki kutunun içinden bana ait olanlar ya da bizim eve diyeyim çünkü annem için aldıklarım da bu fotoğrafta var. 
  • Öncelikle çantadan başlıyayım, Avon Temsilcisi olanlar biliyordur fırsat katalogundaydı bu ürün, katalogda daha büyük ve farklı bir tarz gibi görünüyordu açıkcası gerçek halini çok beğenmedim ama siyah renk lazım olunca değişiklik olsun diye kullanırım. 
  • Saç boyası annem için, her ay katalogta görüp acaba nasıldır bir denesem mi diyordu bu ay almaya karar verdik:)  Normalde yıllardır Kolleston kullanır, bakalım bu nasıl çıkacak özel olarak isterseniz paylaşırım onu da buradan. 
  • Avon Care Youth Restore El kremi ve yüz kremi de annem içindi. Avonun kremlerini her türlü seviyoruz ve sık kullanıyoruz.
  • Clearskin sıkılaştırıcı tonik, Solutions Bust Shaper, Allık ve Fondoten fırçaları, Glow top allık da benim olanlar. Fırçalarının bloglarda beğenildiğini okuyordum benim de açılı allık fırçasına ihtiyacım vardı bu yüzden hazır indirimdeyken deneyeyim istedim. Bu arada bu ayki katalogta fondoten fırçası yok, temsilcilere önümüzdeki ayın yeni ürünlerinden bazılarını bir ay önceden alma fırsatı veriyorlar bunu o katalogtan aldım. Yani önümüzdeki ay bu da indirimli olacak benden söylemesi:)

Son olarak annemin benim için aldıklarını ekliyorum. Bim'in 14 şubat kozmetik ürünlerindenmiş. Geçen hafta annem Bim'de rujlar, nemlendiriciler varmış Cuma günü git bir bak istersen dedi, ben de ihtiyacım yok şimdilik dedim. O da gittiğinde bunları almış, pamuk (her daim ihtiyaç) siyah noktalar için burun bandı (bunu kullandım baya işe yarıyor) uyku için burun bandı ve kendinden peeling özelliği olan kabak lifli garip bir sabun:) 
Böylece ilk alışveriş yazımın da sonuna gelmiş bulunuyoruz. Eğer içlerinde özellikle merak ettiğiniz bir ürün varsa öncelikle onun hakkında yazabilirim. Yorum da söylemeniz yeterli^^ İçlerinde sizin kullanıp beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz varsa fikirlerinizi bekliyorum:)
Kendinize iyi bakın^^

2 yorum:

  1. Merhaba Astrea! Biraz geç de olsa blogunu ziyarete gelebildim :) Dirty Works'un detox ve nemlendirici maskelerini almıştım, ben de onları inceliycem ilk fırsatta. Senin banyo seti yorumlarını da merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, hoşgeldin:))
      Evet en çok denemek istediklerim avonun sıkılaştırıcı toniği ve dirtyworkstü en biraz kullanıp yazıcam bende seninkileri merakla bekliyorum, bu marka yeni olduğu için her ürünü merak uyandırıyor:)

      Sil