19 Temmuz 2014 Cumartesi

Golden Rose Perfect Shine 225 Ruj



Merhabalar, sanırım blogda ilk defa ruj paylaşımı yapıyorum. Çok değişik renkler kullanmadığım genelde nude tonları tercih için bu seferki renk benim için iddialı sayılır:)  Gelden Rose ruju Sevgili Beauty Boop'un çekilişinden kazanmıştım. 

Rujumuz koyu turuncuya çalan mercan renginde diyebiliriz. Çift kat sürdüğünüzde fotoğrafta gördüğünüz gibi daha farklı bir renk elde ediyorsunuz. Çok yumuşak bir sürümü var, kendi rengini çift katta kolayca veriyor. Tek kat renginin de ayrı bir güzelliği var. Bu arada kocaman dudak fotoğraflarından hoşlanmadığım için dudağımda ki halinin fotoğrafını koymadım ama zaten dudakların orijinal rengine göre rujlar farklı durduğundan kutusunda görmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum:) 
Kalıcılık konusunda çok başarılı değil ama yine de sizi kurtarıyor.  Yapısı oldukça yumuşak ve sedefli. Dudağınızda hiç hissetmiyorsunuz ağırlığını bu bakımdan balmlar gibi sık sık yenileyip kullanabilirsiniz. Ambalajı klasik ama dayanıklılık konusunda  fena değil, bitene kadar kurtarır. Golden Rose'ın klasik siyah kutuları daha ruj yarılamadan dağılıyordu ama bu onlardan daha sağlam. 


Not: Bu arada çekilişe katılım sona erdi şimdi sıra listeyi hazırlamakta hafta içi kazananı açıklayacağım, beklemede kalın dostlar;)

2 yorum:

  1. çok güzel bir renkmiş tam yazlık ama böyle dediğime bakmayın ben de kullanamam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif sürünce kullanırsın bence bi bak:)))

      Sil