31 Mayıs 2014 Cumartesi

Rimmel 60 Second Rita Do Not Disturb Oje ve Tırnakları Boyama Sorunu


Rimmel'in geçtiğimiz günlerde İngiliz Şarkıcı Rita Ora'nın adıyla çıkardığı bu güzel ambalajlı bir o kadar da güzel renkli ojelerini sonunda deneme fırsatı buldum. Gittiğim magzada renk çeşiti kısıtlıydı ben de bu açık petrol yeşilini beğendim. 
Fırçası normale göre kalın bu açıdan sürüşü kolaylaştırıyor, tırnaklarınız küçükse tek seferde sürebiliyorsunuz. Vadettiği gibi 60 saniyede değil ama normalden daha kısa sürede kuruduğu kesin. Bazı tırnaklarda pütürlükler bırakıyor bazıları oldukça hoş görünüyor. Bu pütürlüklerin nedenini anlamadım. İnternetten baktığımda aynı sorunu yaşayanlar olmuş.

Ama benim asıl takıldığım nokta silerken tırnakları boyaması:( Zaten silerken ellerinizi falan boyuyor hadi onlar geçiyor ama tırnaklarda bir mavimsilik kalıyor. Ardından hemen başka renk oje sürmezem o bulaşık tırnaklarla gezemem:) Ardından başka bir oje sürünce o ojeji çıkarırken boya geçiyor ama yine de tırnaklarımı boyaması hoşuma gitmedi. Diğer renkleri de çok güzel ama bir daha alacağımı sanmıyorum:))
Benden başka bu sorunu yaşayan var mı? Yoksa sadece bu renge özel mi:)

7 yorum:

  1. Canım merhaba seni bir mimde mimledim umarım katılırsın.:) Link: http://makyajileilgilihersey.blogspot.com.tr/2014/06/mimlendim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) en kısa zamanda yapmaya çalışacağım:)

      Sil
  2. Ben de almayı istiyordum kısa sürede kuruttuğu için ama bana ambalajı çok itici geliyor :) Çok komik ama ambalajını beğenmezsem hiç sürmem ben :D Rita Ora'yı da severim halbuki...
    Çok da beğenmediyseniz hiç bulaşmayayım ben :)

    YanıtlaSil
  3. vayyy rengine bayıldımmm :) bloğumda çekilişe beklerim

    YanıtlaSil
  4. merhabaablogun harika.. ojene ise bittimm! nekadar hoş görünüyor rengi :))
    benm blogumada beklerim makyaj malzemesi çekilişi devam ediyor.. sevgiler

    YanıtlaSil