9 Mayıs 2014 Cuma

Gratis Anneler Günü İndirimi Alışverişim Nelermiş:)


Merhabalar:))
Yine pc başında oturup blog yazamadığım yoğun günlerdeyim ama alışverişe her zaman vakit yaratılır hele indirim varsa dimi ama:) Gratis'in anneler günü indirim 8 mayısta başladı ben de geçen indirimlerden, indirimin sadece raftaki ürünler için geçerli olduğu bildiğimden ilk gün gideyim dedim. Tabi iş çıkışı akşam gittiğim için almak istediğim bazı ürünler kalmamıştı. Gratis'in bu stoktaki ürünler olayı tamam şirket açısından mantıklı ama her mağazada raflarda o üründen onlarca olmuyor ki. Bir üründen 3 tane sığıyor o raflara ve o da sabah ilk gelen tarafından alınıyor. O yüzden buna bir çare bulsalar mesela günlük bir limit koysalar ürün için, bilmiyorum ama rafların 4 gün boyunca bomboş kalmasından daha iyidir diye düşünüyorum.


Bunlar geçen aydan beri aklımda ama indirimi bekledim. Maybelline pudra ile The Balm pudra arasında gidip geliyordum ama orada testerlardan deneyince ve ikisininde yapısına bakınca kesinlikle Maybelline Affinitone dedim. The Balm'ın dış görünüşü çok tatlı kabul ama kullanım açısından yapısı çok tozutan cinstendi hoşuma gitmedi. Giovanni Argan Özlü Şampuan ve Saç Kreminide denemek istiyordum bunda da  indirim olunca denemenin tam zamanı:) John Frieda kullanıyorum ve gayet memnunum ama şampuanı avuç dolusu kullandığımdan çabuk bitiyor ve fiyat açısından sık indirime giren bir marka değil bu yüzden onun benzerlerini deneyeceğim bu aralar:)


Diğerleri de tamamen Gratise özel ürünlerdi ve karttan geçince hepsinde indirim oldu kasadaki görevli kız da ilk defa bir müşterinin tüm ürünlerinde indirim oldu falan dedi. Artık biliyoruz hangisi Gratise özel ürün ama bilmeyenler için indirim etiketleri çok karışıktı hangisinde yüzde kaç indirim olduğu anlaşılmıyordu. Markayı bilmeyen kesinlikle zorluk yaşar. 
Eklips ve Benri aldım bolca bir de Swissco'nun tarağını ve törpüsünü aldım, tarağını tavsiye ederim çok güzel, denk gelirseniz kaçırmayın.
Diğer mağazalara gitmeyeceğim sanırım indirim bitene kadar:) Çünkü dayanamayıp alırım ama şuan için ihtiyacım yok o yüzden en iyisi gidip görmemek:)) Bir daha ki indirime kadar ihtiyaçları listeleyelim:))

2 yorum:

  1. Ay o çilekli el kremlerinden almıştım birtane çok kötü kokuyordu ya benimkimi bozuktu acaba sen memnunmusun kuzuum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciddi mi ağızları kapalıydı tüplerin koklayamadım hediye olarak aldım onları paketledim bile hediyeleri umarım kötü çıkmaz yaa seninkinin ağzı kapalımıydı acaba bozulmuş muydu aklıma takıldı şimdi:S

      Sil