26 Nisan 2014 Cumartesi

The Foot Factory Ayak Losyonu


Bu minik şeker ambalajlı ürün ayaklarınızı bolca şımartmayı vaat ediyor. Bir de ekip arkadaşları var ama onlar hakkında çok iyi şeyler duymadığım için direk son aşama olan losyondan başladım:) 
Foot Factory'nin ayak şeklinde ambalajladığı, ayak yıkama jeli, ayak peelingi ve ayak losyonu var. Ayak yıkama jelinin çok köpürmediğini ve peelingin yapısınında çok kremsi olduğu taneciklerinin az olduğunu bir çok bloggerdan okuyunca en iyisi işi garantiye alıp losyonu almak dedim:) İyiki de öyle yapmışım çünkü bu ürünü çok ama çok seviyorum. Her banyodan sonra ayaklarıma sürüp çoraplarımı giyiyorum ve ayaklarım  inanılmaz yumuşak oluyor. Tabi artık yaz geldiği için çorap giyme işini yapamayacağız ama yine de yumuşacık olacağından eminim:)
Naneli çok hoş bir kokusu var ve sürerken ferahlattığı hissediyorsunuz. Tek bir olumsuz yanı var o da ambalajının çok sert olması ve ürünü çıkarmada zorluk yaşamanız. Bu yüzden kullanmadan önce mayonez sıkar gibi ters çevirip bir kaç kere sallamanız gerekiyor:)


Gün boyu bizi taşıyan ayaklarımız için gün sonunda harika bir bakım olacaktır. Üstelik fiyat olarak da çok uygun bir de indirim yakaladıysanız değmeyin keyfinize:)

2 yorum:

  1. Bu ürünü gördüğümde de almak istedim ancak yorumlarını okumadan almayayım dedim :) Merak ettiğim ürünler arasında kendisi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayaklarınızın durumu çok kötü değilse kesinlikle beğeneceksiniz bence:)
      Ben de çatlak gibi çok sorun yok o yüzden istediğim gibi yumuşacık yapıyor yetiyor:)

      Sil