16 Nisan 2014 Çarşamba

Photon Saç Açıcı Mavi Su


Mavi suyu ne zamandır denemek istiyordum. Evdeki saç kremlerimi bitirmeden almayacağım demiştim görünce dayanamadım:)
Mavi su, sıvı saç kremi türevi bir ürün, saçınızı taramadan önce açılmasını ve kolay kırılmadan taranmasına yardımcı oluyor. Her ne kadar yıpranmaları engelleme ya da onarma özelliği olduğu söylense de bunu çok karşıladığını söyleyemem. Banyodan sonra ıslakken saçıma uyguluyorum ve sonra tarıyorum. Gerçekten yumuşak oluyor ve saçım çabuk açılıyor. Hafif nemli ya da ıslak saça uygulanıyor. Saçı ince dalgalı ama bu üründen sonra biraz daha düzleşiyor ve rengi daha açık görünüyor. Daha önce saçıma ombre uygulamıştım, mavi suyla birlikte sarılar daha belirgin ve parlak görünüyor. Bu bakımdan beğendiğimi söyleyebilirim:)


Oldukça bereketli ve fiyatına göre büyük bir ürün. Kozmetik marketlerden 12.50 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz. Ayrıca Photon markasının bitkisel şampuanlarını da duydum ama denemek konusunda kararsızım. Kullanan ve memnun kalan var mı?
Saç açma ve yumuşatma konusunda başarılı bir ürün, türevlerine göre daha bereketli ve saçı daha parlak gösteriyor bu bakımdan denemeye değer bir ürün, tavsiye ederim;)

2 yorum:

  1. bende uzun zamandır kullanıyorum ama başka marka.yanlız şöyle bir soun var içince silikon olduğu için saç dökülmesi yapıyor :/ kullanmazsam saçımla baş edemiyırum.aşk nefret ilşkisi bir durumumuz var yani :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun süre kullanmadığım çin dökülme olmadı henüz ama iyiki söyledin daha dikkatli kullanacağım bundan sonra öle bol bol sürüyodum biraz azaltıyım:)

      Sil