29 Nisan 2014 Salı

Avon Solutions Body Selülitli Bölgeler İçin Losyon


Yaz mevsimi gelirken biz kızlarda bir telaş başladı, ne yapacağız bu fazlalıkları ya da fazlalığı olmayanlar için (ki 40 kilo bile olsak kesin gözümüze dokunan bir yerimiz vardır:P) yaza daha fit nasıl girerim telaşı:) Bunun için ufaktan yediklerime dikkat etme, yürüyüşler, spor hareketleri başladım. Daha önce de sıkılaşmak için kremler kullandığımdan bahsetmiştim. Bu da onlardan biri. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum artık bitmek üzere olduğu için hakkında bir şeyler yazmanın tam zamanıdır dedim.


Selülit ve sıkılaştırıcı kremlerin püf noktası kremi masaj yaparak sürmenizdir. Masaj derken yumuşak hareketlerle değilde biraz kuvvet uygulayarak yaptınız mı bölgede ki kan hareketlerini hızlandırıp selülit oluşmasının bir nebze önüne geçmiş oluyorsunuz. O yüzden bu losyonun masaj başlığı 1-0 önde başlamanızı sağlıyor. Diğer bir püf nokta ise kremleri düzenli kullanmanız. Bu da demek oluyor ki her gün sorunlu bölgeye masaj yapmanız gerekiyor. Bir çok sıkılaştırıcı ürünün hareket noktası bu oluyor. Yani siz bu tarz ürünleri sürüp geçerseniz, dünyanın en pahalı ve en faydalı kremi bile etkisini tam olarak gösteremeyecektir.
Selülitlerim gözle görülür bir şekilde yok ama önlem olarak düzenli kullanmaya çalışıyorum. Ben de maalesef her gün değil, banyodan sonra ki kremlenme aşamasında kullanıyorum. Ama kullandığımda masaj kısmını yoğun yapıyorum. Bu bakımdan 3 ay için söyleyeceğim mucizevi bir etki olmadı ama bölgenin görünümünü güzelleştirdiğini söyleyebilirim. Basen bölgesinin daha düzgün ve pürüzsüz görünmesini sağladı. Önlem amaçlı yine kullanmaya devam edeceğim tabi ki:) Tabi bunun yanında spor, bol su ve de yediklerimize dikkat ettik mi, bence güzel sonuçlar alabiliriz:)

6 yorum:

  1. bu ürünü çok merak ediyordum, şuan bende niveanın sıkılaştırıcısını kullanıyorum etkisini gördüm bitince selülit kremine başlayacağım inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de ikisini birlikte kullanıyorum bir gün onu bir günü diğerini şeklinde yapmaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar:))))

      Sil
  2. Bende de var ancak hala paketini bile açmadım. Sanırım ben de başlasam iyi olacak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha evet hazır yaz tam olarak gelmeden başlamalısın:))

      Sil
  3. Bol su içmek en önemlisi aslında.:) Blogunu takibe aldım kendi bloguma da beklerim.;)) http://makyajileilgilihersey.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız:Teşekkür ederim ben de hemencik geldim bloguna hayırlı uğurlu olsun:))

      Sil