23 Nisan 2014 Çarşamba

Avon Clearskin Blackhead Clearing Mask


Merhabalar yine ben ve çok sevdiğim maskelerimden biriyle karşınızdayız:)
Bu maskeyi Sevgili Beauty Boop'un çekilişiyle kazanmıştım ve o günden beri çok severek kullandığım bir ürün oldu. Maskenin hedefinde siyah noktalar var. Ah o minicik şeyler yok mu başımızın belası:) Maske çamur kıvamında çok açık mavi bir renkte ama yüzünüze sürdüğünüzde sertleşiyor ve beyaz rengini alıyor. Yaklaşık 15 dakika sonra masaj hareketleriyle yavaşça yıkıyorsunuz. Haftada 2 kere kullanabilirsiniz.
Gelelim sonuçlarına, maske yüzünüzde kururken hafif bir gerginlik veriyor. Yıkadığınızda temiz gıcır gıcır bir his veriyor cildinize ve hafif gerginlik devam ediyor. Bu yüzden gözenekleri sıkılaştırdığını düşünüyorum. Siyah noktalar konusunda mucizeler yaratmıyor evet gözenekleri temizliyor ve geçici sıkılaşma yapıyor ama o minik gözenekler kaybolmayana kadar siyah nokta oluşumu engellenemiyor maalesef:( Ama kullanıldığı zaman siyah noktaları temizlediği, temizlik hissi verdi ve cildi aydınlattığı kesin.
Bu bakımdan tavsiye ederim:)

1 yorum:

  1. Canım iyi günlerde kullan memnun kalmana çooook sevindim, bende her hafta mutlaka uyguluyorum bunu :) Ben biraz geç görmüşümmmm yazıyı kbakma :*

    YanıtlaSil