11 Eylül 2014 Perşembe

Garnier BB Krem Karma ve Yağlı Ciltler İçin Açık Ton


Missha BB Kremden vazgeçemeyen ben alternatif olması açısından BB krem deneyişlerindeyim. Çoğu kişi tarafından beğenilen Garnieri denemek istedim. Öncelikle neler vaat ediyormuş bakalım:

Bebek cildi etkisiyle anında kusursuz bir görünüm sağlar: 
- Cilt rengini eşitler 
- Pürüz ve çizgileri gizler 
- Sağlıklı bir ışıltı verir
 -24 saat* nemlendirir 
- UV ışınlarından korur

Gördüğünüz gibi diğer BB kremler gibi 5 etki göstereceğini söylüyor. Diğerlerinden daha akışkan bir yapıda olmasına rağmen kremsi değil de fondötene daha yakın bir kapatması var. Missha'larla kıyaslarsam onlar tamamen yüz tarafından emilip sanki cilde bir şey sürmemiş gibi duruyor. Ancak bunda yüzünüze kapatıcı bir şeyler sürdüğünüz biraz belli oluyor. Fondöten sevmeyenler için eksi bir özellik ama zaten fondöten kullananlar için kapatıcılığı yüksek aynı zamanda daha hafif doğal bir görünüm veriyor.


Böyle düşününce bir ürünün kişinin beklentilerine ölçüldüğünü görüyoruz. Kimimiz beğeniyoruz kimimiz beğenmiyoruz. Bu yüzden İnternet yorumlarını okurken genelde ben ne bekliyorum bir BB kremden diye düşünmekte fayda var. bu diğer ürünler için de öyle tabiki. 

BB kremimizin özeliklerine devam edecek olursak. Kalıcılık açısından güzel tamamen emilmediği için kalıcılığı yüksek son olarak pudrayla gün boyu yüzünüzde kalmasını sağlayabilirsiniz. Direk de kullanabilirsiniz çünkü yağlı görünümü yok mat bitirişli bir bb krem. Cildi kurutmuyor bu bakımdan nemlendirme özelliğinin doğru olduğu söylebilir.
Uzun lafı kısası beğendiğim bir ürün oldu Missha'larım bitince alternatif olarak kullanabilirim. Fiyat ve rahat bulunabilme açısından da çok uygun olduğu için sık sık alınıp kullanılabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder