9 Temmuz 2014 Çarşamba

Agonist Saç Arındırma ve Detoks Kompleksi


Saç ürünlerini çok sevdiğimi söylemiştim, yine bir saç ürünüyle karşınızdayım:) 
İki haftadır düzenli olarak kullandığım bir şampuandan bahsedeceğim bugün sizlere. Haftada 2 kere kullannılan saçlara bakım ve detoks yapan bir şampuan, yanında diğer şampuanına da kullanabiliyorsunuz. Haftada 2 gün kullanmanız tavsiye ediliyor ama ben 3 defa kullanıyorum biraz şok bakım etkisi yapalım sonra azaltacağım:) İlk kullanımda saçı kirden arındırmak için köpürtüp duruluyoruz. İkinci yıkamada saçımızda 4-5 dakika bekletiyoruz ki daha fazla saça nüfuz edip etkisini göstersin.


Bu ürünün bize vaat ettiklerine gelirsek:
*Saç tellerini ve saç diplerini çevresel kirleticiler, ölü hücreler  ve atıklardan arındırır, irritasyonu azaltır.
*Saçlı ve saçsız deride, prerokside olmuş yağları ve bozulmuş proteinleri etkinsizleştirir, detoks oluşturur.
*Saç foliküllerini besler, kuvvetlendirir, yaşam döngüsünü destekler ve saç dökülmelerine karşı korur.
*Mikro dolaşımı düzenleyerek mikro besinlerin ve bitkisel aktif bileşiklerin folikül hücrelerine hızlı ve yoğun bir biçimde ulaşmasına yardımcı olur.
*Saçın yağını-nemini dengeleyerek ve epidermal tabakayı restore ederek kepek oluşumunu engeller.

Bir sürü bilimsel açıklamadan sonra gelelim benim yorumlarıma:) 2 haftalık kullanımdan sonra saç derimde etkisini gerçekten gördüm arada olan kepeklenme problemim hiç ama hiç kalmadı saçlarım her zamankinden daha parlak görünüyor ve yumuşacık. Ben bu şampuanı çok ama çok sevdim. Tek kusuru kokusu sanırım ne çok rahatsız edici ne de güzel ama değişik bir kokusu var neyse ki sadece yıkama esnasında alıyoruz o kokuyu sonra kayboluyor kalıcı değil. Saçlarınıza detoks yapma amacıyla şampuanınızla birlikte kullanabileceğiniz harika bir ürün, çok beğendim ve bir daha kullanmak istediğim ürünler listesinde yer aldı.

3 yorum:

  1. Yazını okuyunca şampuanı merak ettim. Bir türlü kendime uygun bir şampuan bulamadığım için her yeni şampuan denememde saç sorunlarım artıyor gibi. Biraz kepeğim var diye kepek şampuanı kullanmaya başladım daha da arttı :/ Sebamed'in şampuanını kullanmayı düşünüyordum onun yerine belki bunu denerim. Madem sen memnun kalmışsın :) Eczanelerde satılıyormuş sanırım. Bir bakayım bulabilecek miyim :) Tanıtım için teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah yeni grdüm yorumu cağnım:))
      Hala kullanıyorum memnunum saç sorunlarım azaldı özellikle kepek ve dökülme o yüzden tavsiye ederim:)

      Sil
  2. içeriğinin fotoğrafını da atabilir misiniz acaba?

    YanıtlaSil