29 Ocak 2014 Çarşamba

En Sevdiğim Bakım Malzemesi Maskeler


Ergenlikten beri düzenli kullandığım tek şey maskedir. Düzenli kullanmak derken hep aynı şeyi değil ama haftada bir kez yapmaya çalışırdım. Şu evde kendin yap doğal maske olaylarına da girdim bi ara bir sürü formüller falan ama sonradan onların işe yaramadığına karar verdim. Yapması zahmetli zaten, bir en fazla 2 gün muhafaza ediyorsun sonra bir sürü at haftaya tekrar yap, yok olmaz o iş:) En iyisi hazırını almak.
Watsons'ın maskeleri meşhurdur, neredeyse oradaki hepsini kullanmışımdır, her gittiğimde bir iki tane alıyorum denemelik. Hem böylece her seferin de farklı bir vitamin-mineral kazanmış oluyor cildim. En çok peel-off olanları seviyorum hani şu kuruduktan sonra zar gibi olup soyduğumuz:) Çok eğlenceli geliyor. Mantığı basit sür, kuruyunca peel-off sa soy değilse ılık suyla nazikce çıkar. Bunlar tek kullanımlık ama ben iki sefer kullanıyorum hem de bol bol, yüzüm mü küçük nedir:P


Pure Beauty Ultra Hydrating Cream Mask
Bu değişik bir maske, sürdüğünüz de krem gibi duruyor tek farkı cilt emmiyor. Sürüp 20 dk bekliyorsunuz sonra yıkıyorsunuz. Faydası cildinizde su tutumunu kolaylaştırdığı için daha nemli ve canlı bir cilt sağlıyor. Nemlendirdiği doğru, kulllandıktan sonra yumuşacık oluyor cildim. Daha fazla etki isterseniz losyon şekilde geceden de sürebilirsiniz. Watsonslarda satılıyor, Güney Kore üretimli bir markadır.

Avon Planet Spa Ölü Deniz Mineralleri İçeren Maske
Yıllardır kullandığım bir ürün desem abartmış olmam. 10 yıl önce falan kullanıyordum, o zamanlar ergenlik sivilcelerinde çok işe yarıyordu hatta o zamanlar çok sivilcem yoktu, sonradan çıktılar artık ne kadar tembellerse anca gelebildiler demek ki:P 
Ürün kil maskesi şeklinde sürüyorsunuz ve kuruyup sertleşiyor, yarım saat sonra ılık suyla nazikçe yıkıyorsunuz. Ben çok memnunum avon katalogunda her indirimde gördüğümde alırım, haftada 2 kere uygularsanız istediğiniz sonucu alırsınız. Cildi hem nemlendiriyor hem de düzgünleştirici bir etkisi var zaten kullandıktan sonra fark ediyorsunuz. Sık kullandığım ürünlerden tavsiye ederim.

6 yorum:

  1. Gratise yeni gelen Pierre F ler ve Dirty Worksleride dene kuzum ^^ Ben peeloff unu denedim Pierre F'in hasta oldum ^^

    YanıtlaSil
  2. Aha teşekkür ettim deneyicem:))

    YanıtlaSil
  3. Pure beauty kore ürünü olduğu için benimde dikkatimi çekmişti. Denemek istediğim bir marka ancak watsonsdaki görevli kadın bu markanın watsonsin kendi ürünü olduğunu söyledi kullanmaya çekiniyorum aslinda. Bu markanın diğer ürünlerini kullandin mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı görevliler çok bilgisiz oluyor, yeni başlamış falan oluyor yanlış bilgilendiriyor insanı, Koreden ithal Pure Beauty, sadece watsons da satılıyor belki ondan öle demiştir ama yanlış bilgi sonuçta:))
      Ben beyaz inci serisini kulandım çok memnunum cildi gerçekten canlandırıp düzenli kullanımda yarım ton kadar açıyor. Burada yazmıştım: http://astreadan.blogspot.com.tr/2012/11/kullandgm-guney-kore-kozmetik-urunleri.html tavsiye ederim beyaz serisini:))

      Sil
  4. Teşekkür ederim bende şaşırdım öyle diyince yoksa beyaz inci serisini elime almıştım kasaya gidiyordum ki o oyle diyince biraktim.

    YanıtlaSil